Skip to content Skip to footer

TARIFE


Cum cumpăr bilet:

 

Online:

Pentru achiziționarea biletelor online, vă rugăm să accesați spectacolul dorit din programul lunii, iar prin opțiunea „Cumpără bilet” veți fi redirecționat spre site-ul eventim.ro, distributor autorizat de bilete. Sunt acceptate Visa, MasterCard, Discover și American Express.

Pentru spectacolele transmise online, în regim live-streaming, vă rugăm să accesați spectacolul dorit din programul lunii, iar prin opțiunea „Vizionează online” veți fi redirecționat spre site-ul stageon.ro.

Telefonic (Rezervări):

Agențiile Teatrului Național: tel. 0256 201 117

Fizic:

Agenția „Mărășești” – str. Mărășești nr. 2, de marți până duminică, între orele 11 – 19
Agenția „Sala 2” – Parcul Civic, în zilele în care sunt programate spectacole la Sala 2, cu 2 ore înaintea reprezentației,

Biletele pot fi achiziționate cu plata în numerar sau cu card.
Dacă ați depășit ora de începere a spectacolului, locurile vor fi redistribuite, fără obligația TNTm de a returna contravaloarea biletului.

Tarife bilete / categorie:
A. 80 lei
B. 60 lei

C. 30 lei, pentru vizionarea spectacolelor online, în regim live-streaming

Reduceri acordate la Agențiile de bilete:

Elevii și studenții beneficiază de reducere de 75%, putând achiziționa bilete la următoarele tarife:
A. 20 lei
B. 15 lei

Pensionarii, veteranii de război  și văduvele de război, precum și grupurile mai mari de 15 persoane beneficiază de reducere de 50%, putând achiziționa bilete la următoarele tarife:
A. 40 lei
B. 30 lei

Persoanele cu dizabilități beneficiază de cîte 2 (două) bilete gratuite, din care unul este pentru însoțitor, în limita locurilor disponibile, pe baza documentelor justificative.

În momentul achiziționării biletelor de la Agenție, rugăm beneficiarii reducerilor să prezinte carnetul de elev sau de student, respectiv cuponul de pensie.

Rezervări:

Valabilitatea rezervării telefonice este de 3 zile (0256 201 117).

IMPORTANT:

Achiziționarea online a biletelor poate fi făcută până în ziua spectacolului, la ora 17.

Rezervările online neachitate (opțiunea „cash la sediul Eventim”) expiră în ziua spectacolului, la ora 17, chiar dacă nu a fost depășit termenul de 7 zile de la rezervare.